MIRKA DEROS 650CV excenterciszoló


A magas hatásfokú szabadalmaztatott szénkefe nélküli motornak köszönhetően a munka gyorsabbá válik. A gép teljesítménye megegyezik egy 500W-os hagyományos csiszológép teljesítményével, amely teljesítmény biztosítja az állandó csiszolási sebességet még nagy terhelés alatt is. Az innovatív design és szénkefe nélküli motor miatt a gépben kevés kopó alkatrész található, amely kevés karbantartást, rendkívüli megbízhatóságot és nagyon hosszú élettartamot biztosít. A zárt konstrukció megakadályozza a por motorba jutását és megelőzi annak kopását és sérülését.

A MIRKA kiemelten figyel a részletekre, amelyek meghatározzák a gép úttörő jellegét. Ez magában foglalja a lágyindítási funkciót, a beépített elektronikus motorféket, a sebesség állítására szolgáló könnyen kezelhető kart, és cserélhető tápkábelt is. A MIRKA gépek fejlesztésénél kiemelten fontos szerepe volt az ergonómiának, így a MIRKA® DEROS csiszológép kényelmesebben használható, mint a piaci vetélytársai. A gép kialakításának köszönhetően extra hely jut a gyűrűs és kisujj számára egyaránt. A szimmetrikus kialakítás miatt ugyanolyan kényelmesen használható jobb és bal kézzel egyaránt, és hosszabb test miatt két kézzel is megfogható.

A szénkefe nélküli motor lehetővé tette a gép kompakt kialakítását. A gép 95mm magas és 1kg tömegű, így mérete és súlya fele a piacon lévő csiszológépekének. A MIRKA ®DEROS csiszológépen található csiszolótányéron található egy központi légbevezető nyílás, amely légáramlást és hatékonyabb por elszívást tesz lehetővé. A MIRKA ABRANET tépőzáras csiszolóhálókkal használva egy teljesen pormentes környezet érhető el. 

Készlet: raktáron (2 db)

A feltüntetett ár bruttóban értendő!