Bútor
Konyha
Enteriör
Design

Mindennapi munkánk építőeleme a szakmai maximalizmus.  Felkészült és kreatív csapattal a hátunk mögött dolgozunk azért, hogy megvalósítsuk ügyfeleink elképzeléseit, szem előtt tartva a bútorvilág aktuális trendjét.

Tömör fa és furnérozott lap, festett és olajozott felület, kézi és számítógépes vázlatok, manufakturális gyártás, és a legmodernebb technológiák – ez a sokszínűség jellemzi az Árkossy Bútort.
Célunk, hogy egyedi bútorainkkal, a nemes faanyagokkal, precíz megmunkálással természetességet és designt vigyünk az emberek otthonába.
Hiszünk abban, hogy a megfelelően kialakított környezet otthonosságot varázsol a hétköznapokba.
Meggyőződésünk, hogy az általunk gyártott bútorok tartós, és jól használható tárgyai lesznek a minket körülvevő világnak.

Szakember Szaktudás

Akkreditált tanműhelyünkben szakmai gyakorlati helyet biztosítunk az asztalos szakmunkás tanulóknak. Részt veszünk az egyetemi duális képzésben, a faipari technikusokat gyakornokként képezzük tovább.

Konzulensként veszünk részt diplomamunkákban, államvizsgákon.

Támogatjuk a következő generációt


Elkötelezett résztvevői vagyunk az új generáció képzésének.

Anyag Technológia

Garancia a minőségre


Folyamatosan fejlesztett, csúcstechnológiás gépeinkkel könnyedén fordítjuk le az elképzeléseket a technológia nyelvére. A munkafolyamat egy kézben tartása – a tervezéstől a gyártáson át a beszerelésig – biztosít garanciát munkánk állandó magas minőségére.

A fa természetes, nemes anyag

Egyedi igényeknek megfelelően használunk tömör fát, furnérozott vagy festett alapanyagokat.

Anyagminták széles köre áll rendelkezésre a magasfényű polírozott felülettől a selyemfényű, illetve matt felületekig, valamint természetes fa anyagok, kárpitozott, antikolt minták személyes tanácsadással.