Pályázat

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
„ÁRKOSSY BÚTOR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén"

 
Az Árkossy Bútor Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. herendi telephelyén 1 db GSF100/13/P festékszóró berendezést vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.
 
A Társaságot 1992-ben családi vállalkozásként alapították. Fő tevékenysége bútorgyártás, amely egyedi és funkcionális bútorok tervezéséből gyártásából és készre szereléséből áll. Ezen kívül faipari segédeszközöket, alapanyagokat és mérnöki szolgáltatásokat értékesít.
A Társaság elérni kívánt célja, hogy a beérkező belföldi, illetve külföldi megrendeléseket megfelelő minőségben, határidőre teljesíteni tudja, ezáltal árbevételét növelje.
Ennek megvalósítása érdekében, a projekt keretein belül, beszerzésre került egy GSF100/13/P festékszóró berendezés. Az eszköznek köszönhetően a Társaság felületkezelési feladatait automatizálni tudja, így a megtakarított munkaerőt más munkaterületekre tudja átcsoportosítani. A berendezés precizitásának köszönhetően, a termékek minősége javul, a termelés hatékonysága nő.
A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.
 
A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.
 
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 15 millió forint európai uniós támogatás segítségével.
A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00185
Befejezés időpontja: 2018.06.29.; Támogatás aránya: 45,5%
A támogatás összege: 15 000 000,- Ft 
 
 

„ÁRKOSSY BÚTOR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
gyakornoki program pályakezdők támogatására"

 

 
Az Árkossy Bútor Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. herendi telephelyén az Európai Únió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásának keretében elnyert 4,15 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével, megvalósította a pályakezdők támogatását gyakornoki program formájában.
 
A Társaságot 1992-ben családi vállalkozásként alapították. Fő tevékenysége bútorgyártás, amely egyedi és funkcionális bútorok tervezéséből gyártásából és készre szereléséből áll. Ezen kívül faipari segédeszközöket, alapanyagokat és mérnöki szolgáltatásokat értékesít.
A Társaság elérni kívánt célja, hogy a gyakornoki képzés megvalósításával erősítse, támogassa és biztosítsa a szakmai utánpótlást.
Ennek megvalósítása érdekében, a projekt keretein belül, beszerzésre kerültek
HP MFP NY/MS/F LJ Pro multinfunkciós lézernyomtató
- 2 db tervezői munkaállomás Workstation AutoCac torony kivitelben
- 2 db Philips LED 23,6 monitor
- 2 db Canon PS SX600 digitális fényképezőgép (helyszínfelméréshez)
- 2 db szoftver office home and business 2016
- 2 db Microsoft Windows Pro 10 szoftver csomag
A pályázat keretében beszerzett eszközök korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelőek.
 
 
A projekt az Európai Unió támogatásával,  az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg, a 4,15 millió forint európai uniós támogatás segítségével.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00180
Befejezés időpontja: 2017.09.189.; Támogatás aránya: 99,33%
A támogatás összege: 4 154 364,- Ft 

További információ kérhető:
Árkossy Emese
Elérhetőségeink: telefonszámunk: + 36 (20) 9805192, e-mail címünk: arkossyemese[kukac]arkossy[pont]hu