Töretlen fejlődésünket ezernél is több elégedett ügyfél igazolja, 2-3 generáción át visszatérve hozzánk.

Referenciáink

Magánlakások, házak

Lamináltból trendi

Íme egy remek példa, hogy laminált anyagokból is lehet fiatalos és impozáns bútorokat gyártani, csak a színeket, és azok arányát kell jól megválasztani. Ennek megtervezéséhez belsőépítész segítségét vették igénybe a megrendelők.
Jó tervekből öröm dolgozni nekünk is, erről tanúskodnak a végeredményről készült képek.

Magánlakások, házak

Egy balatoni nyaraló újjászületése

A konyha kialakításánál a kályhától indultunk: a sarokban adott volt a régi kályha a kiegészítő sütő-főző felülettel. Ehhez kellett az új bútort igazítani. A natúr tölgy elemek, és a tölgy furnéros fehérre festett frontok egyszerre simulnak bele a cserépkályha világába, és emelik ki annak szépségét. A gránit pult alá egy kihúzható asztal került, szintén mobil (görgős) fiókos tárolóelemekkel. Nekik köszönhetően megnövelhető a munkafelület, illetve igény szerint a tér.

Magánlakások, házak

A főváros közelében, mégis nyugalomban

A megrendelő kívánsága az volt, hogy a bútorokat a minimalizmus és letisztultság jellemezze úgy, hogy közben a funkcionalitás ne szenvedjen csorbát.

A matt lakkozásnak, és az enyhén pácolt felületnek köszönhetően az amerikai dió furnér szépen megtartotta és visszaadja a fa természetességét.

Magánlakások, házak

Vidéki ház, vidéki stílus

A Zalai-dombság egy nyugodt zugában áll egy kis felújított hétvégi ház. A ház belső újjászületése régi hangulatot, meghitt családi melegséget sugároz.

Magánlakások, házak

Az építész lakása

Az abszolút modern - mondhatjuk nyugodtan. Magasfényű felületek, egyenes, letisztult formák, átláthatóság. Harsány piros a konyhában, ami megbontja a szürkeséget és biztosítja egyúttal a "családi tűzhely melegét".

Magánlakások, házak

Balaton - megunhatatlan

Autentikus ház, autentikus bútorokkal. Hamisítatlan vidéki hangulat köszönt az itt lakókra ebben a házban, ahol a rusztikus belsőt a kiegészítő elemekkel sikerült finomra hangolni.

Magánlakások, házak

Átalakítás és átalakulás valahol a fővárosban

Az utazás szeretetét tükrözi ez a lakás, ahol a legkülönbözőbb anyagok, bútorok és stíluselemek alkotnak egységes képet.

Magánlakások, házak

Friss, üde, fiatalos és modern

Skandináv stílusjegyek, a natúr fa felületek fehér színnel kombinálva frisseséget és otthonosságot sugároznak. A konyhabútor és a beépített szekrények szinte belesimulnak a falba, így adva a helyiségnek egy egységes és letisztult képet.

Magánlakások, házak

Stílusok, régi és új anyagok házassága

A modern, "bevállalós" kék és piros ötvöződik a rusztikus fa felülettel és a klasszikus cementlappal. Ameddig a szem ellát, a natúr, természetes fa felületek mindenhol megjelennek, ami otthonos melegséget nyújt.